Voordelig online adverteren

Wil je meer bezoekers op je website? Verschijn direct bovenaan in Google zodat je gevonden kunt worden door je doelgroep.

Efficiënt online adverteren

Hoe krijg je meer bezoekers op je website en dit voor zulke laag mogelijke kosten? Misschien heb je al wat onderzoek gedaan naar online adverteren en ben je al snel tot de conclusie gekomen dat dit vrij ingewikkeld is. Daarnaast vragen online marketingbureaus enorme maandelijkse bedragen vragen voor hun diensten en zit je vaak meerdere jaren aan dergelijke contracten vast. 

Honderden klikken gegarandeerd

Naast een voordelig tarief beloven wij ook nog eens 600 of 1200 klikken afhankelijk van welk pakket je kiest. Halen we er minder? Dan adverteren wij kosteloos door tot we het dubbele aantal behaald hebben!

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Advertenties in Google

Door te adverteren in Google komen je advertenties boven de zoekresultaten te staan. Wist je dat de advertenties op de eerste pagina 60% van al het verkeer aantrekken? Wij zetten voor jou voordelig een online campagne op waardoor er meer verkeer gegenereerd wordt naar je website.  

Meer views op YouTube

Naast advertenties in de resultaten van Google is het ook mogelijk om video’s te promoten op YouTube. Ben je een vlogger die meer views wilt, of heb je een promotionele video die je bij je doelgroep onder de aandacht wilt brengen? Wij zetten een videocampagne voor je op.

Duidelijke rapportage

We stellen ook een overzichtelijk rapport voor je op. Via de link kun je vervolgens te allen tijde zien hoe de campagne presteert. In dit rapport worden onder andere het aantal klikken, weergaven van de advertenties en het gespendeerde budget duidelijk weergegeven.

Verstuur een vrijblijvende aanvraag

Bekijk hier onze pakketten

Aanvraagformulier

   Met het invullen van dit formulier geef je Novio Digital toestemming je gegevens op te slaan zodat wij contact met je op kunnen nemen. In de privacyverklaring kun je lezen hoe we je gegevens veilig opslaan.