Klanten

Enkele cases waar we trots op zijn!

Airportaal

Op initiatief van Eindhoven Airport is een éénjarige MBO-opleiding tot airportmedewerker in het leven geroepen. De doelgroep was zeer breed; van scholieren in het laatste jaar van middelbaar onderwijs tot personen met afstand tot de arbeidsmarkt, of mensen die simpelweg toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

Het was aan ons de uitdaging om binnen twee maanden genoeg aanmeldingen te genereren waardoor de opleiding van start kon gaan. Door een combinatie van verschillende adverteer-strategieën is het ons gelukt om een groot bereik te creëren en tevens genoeg aanmeldingen om de opleiding van start te laten gaan in april 2019.

Elena’s Beauty Salon

De eigenaresse van deze salon had een simpele doelstelling: meer klanten via SEA, oftewel advertenties in Google. Met haar specialisatie in microblading/PMU, gezichtsmassages en wimperextensions was het aan ons de uitdaging om op deze gebieden goed te gaan scoren in de zoekresultaten.

Vanaf dag één hebben de advertenties in de top drie bovenaan de pagina gestaan, tegen een lage prijs-per-klik en met een hoge doorklik-ratio van bijna 10%. Binnen een week had ze haar eerste aanvragen al binnen en sindsdien is het hard gegaan voor haar klantenbestand. Een mooi resultaat in een markt met stevige concurrentie!